Vavawoom

Vinn Vackert Armband – Win Beautiful Bracelet

Denna vecka tävlar vi ut ett utsökt litet armband från Naaima Z Design. Naaima designar sina sina smycken med eftertanke och känsla. Allt du behöver göra för att vinna denna lilla läckerbit är att gilla Naaima Z Design  på Facebook, sedan motivera varför just du skulle passa i detta armband och maila oss på [email protected]. Tävlingen pågår till den 3e mars. Lycka till! Värde 600 kr.

This week you’re able to win a delicate beautiful bracelet from Naaima Z Design. All you need to do is tell us why just you should win this beautiful bracelet and like Naaima Z Design on Facebook, then email your answer to us at [email protected]. This contest will go on until the 3rd of March 2015. Good Luck! Value $65. 

2

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.