Vavawoom

Tävla om en träningsväsa från Adidas och Stella McCartney

Tävlingen är avslutad och vinnare är utsedd och det blev Shatilla Holm. Grattis säger vi på Vavawoom.

Du kanske har börjat året med en nystart och börjat träna igen? Eller så är du redan igång med din träning. Hursomhelst vill vi gärna att du ska känna dig snygg när du går till gymmet. Vi tävlar ut en ursnygg väska från Stella Mc Cartney för Adidas.

För att vara med och tävla behöver du bara motivera varför du vill vinna väskan. Värde 1400 kr. Tävlingen pågår till den 16 mars. Maila din motivering till [email protected]. Lycka till!

Happy training!

img-thing

 

4 Comments

Vill vinna Smal training bag i blekrosa, så fin väska. Den vill man så gärna visa upp så det är ingen risk att man kommer med undanflykter för att slippa träna

Post a Reply

Big training bag i grått.

Post a Reply

Jag skulle vilja vinna den svarta väskan på bilden. Varför jag ska vinna? Jag behöver en väska. Har aldrig haft en och skulle bli otroligt glad om jag vann den. Har inte råd att köpa en sådan själv. Mina pengar går till mina 7 barn samt mitt kommande barnbarn.

Nu hoppas jag på turen.

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.