Vavawoom

Dagens blogg /Todays blog -Glowbyu

Bakom dagens blogg Glowbyu, hittar vi Ulrika Fallenius, 40år. Ulrika är hemflyttad från London till en villaförort utanför Stockholm med man & två barn & au-pair & en dröm om en raw food-kock i köket. Driver ett litet blomstrande företag inom wellness med yogaklasser, hälsocoachning, workshops, online-program och föräldracoachning.

Vem är du?
En soldyrkande, familjekär & hälsomedveten 40-åring som är sjukt ordningsam, disciplinerad och driven. Som ena dagen inte lämnar förorten eller kommer ur yogakläderna. För att nästa dag dra på mig något tajt och stanna uppe för länge.

Var i livet är du?
Har längtat efter att vara där jag är just nu. Livet som mamma, fru och egen företagare är liksom mitt i prick.

Ditt bästa livsnjutartips?
Jag är nog en kontrasternas människa. Att under en dag kombinera både träning och gröna juicer med att träffa vänner över en god middag med ett (eller två) glas vin – då njuter jag.

Vad är bäst med staden du bor i?
Efter åtta år i London kan jag nu se och uppskatta allt det vackra med Stockholm. Byggnaderna, vattnet, den friska luften. Och inte minst det utbud stan har i form av butiker, restauranger, teatrar och museum (ok, just det sista utnyttjar jag väl inte optimalt).

Vad kommer vi få läsa om i din blogg?
Det här är inte en blogg om mig, utan mest om dig som läsare. Min förhoppning är att kunna inspirera och motivera till att ”take action”. Att du varje dag kommer att peppas att välja lite smartare mat, att ta dig i kragen och komma iväg till träningen eller att våga följa din passion i livet. En blogg som gör livet hälsosammare och härligare, på alla plan.ulrika2

Läs Ulrikas blogg här

Behind today’s blog Glowbyu, we find Ulrika Fallenius, 40years. Ulrika is hemflyttad to swanky suburb outside Stockholm with her husband and two children & au pair & a dream of a raw food chef in the kitchen. Runs a small thriving business in wellness with yoga classes, health coaching, workshops, online programs and parental coaching.


Who are you?
A sun-worshiping, familyloving & health-conscious 40-year-old who is sick orderly, disciplined and self-motivated. Who one day does not leave the suburb or comes out of yoga clothes. The next day to pull me something tight and stay up for long.
Where in life are you?
Have longed to be where I am right now. Life as a mother, wife and self, like the bull’s-eye.
Your best life tips?
I’m probably one of contrasts human. That in one day combine both training and green juices to meet friends over a good dinner with one (or two) glass of wine – which I enjoy.
What is best about the city you live in?
After eight years in London, I can now see and appreciate all the beauty of Stockholm. The buildings, the water, the fresh air. And not least the variety Town are in the form of shops, restaurants, theaters and museums (ok, just that last, I use well not optimal)
What will we get to read about in your blog?
This is not a blog about me, but most of you, the reader. My hope is to inspire and motivate to “take action”. That you each day will be motivated choosing a little smarter food, take you by the collar and get off to practice or to dare to follow your passion in life. A blog that make life healthier and more beautiful, at all levels.
Read Ulrika’s blog here

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.