Vavawoom

Dagens blogg – Helen Andersson

Vem är du? Jag heter Helen och driver lifestylebloggen Vitae Stilo. Till vardags jobbar jag som Key Account Manager på en av Sveriges störta färgföretag där jag idag håller på att starta upp ett nytt varumärke i Sverige.

Var i livet är du? Jag är mitt i livet och njuter av vad varje dag har att erbjuda. Funderar fortfarande på vad jag ska bli när jag blir stor.

Ditt bästa livsnjutartips? Att resa iväg för en kortare eller längre resa eller sätta sig i soffan med ett magasin och en bit mörk choklad. Ett glas champagne i glada vänners lag är heller inget jag tackar nej till.

Vad är bäst med staden du bor i? Närheten till allt och det stora utbud som staden bjuder på.

Vad kommer vi få läsa om i din blogg? Här kommer ni att få läsa om mig och mitt liv både till vardags och till fest. Jag bjuder på allt från mode och resor till mat och ansiktsmasker.

Läs Helens blogg här.

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.