Vavawoom

Vinn ett Hudvårdskit och Hudanalys (värde 2850 KR)

Tävlingen är avslutad och vinnaren blev Emma Näslund. Grattis säger vi på Vavawoom och Entouch! 

I samarbete med hudvårdsklinken ENTOUCH tävlar vi ut ett riktigt superkit. I potten finns tre hudvårdsprodukter från MEDICALIA som är en medicinsk hudvårdsserie på gränsen till läkemedel + en hudvårdskonsultation med rengöring och hudanalys och information om hur du ska sköta din hud på bästa möjliga sätt. Allt till ett värde av 2850 kr. För att tävla behöver du svar på följande fråga och ge en kort motivering om varför du vill vinna detta superkit från ENTOUCH.

Vilket år startade Annika Harlén ENTOUCH?

Lämna ditt svar och motivering i kommentarsfältet nedan. LYCKA TILL!

Ett samarbete mellan VAVAWOOM och ENTOCUH


I och med att du tävlar sparar vi din e-post för framtida erbjudanden från ENTOUCH och VAVAWOOM

44 Comments

Året var 2013.
Snart fyller jag 50. Det märks på min hud att den behöver mer kärlek, omsorg och att hanteras med kunskap nu än tidigare. Det skulle jag vilja ha hjälp med så att jag kan ta hand om den och mig på bästa sätt med produkter som verkligen fungerar.

Post a Reply

Året var 2013.
Snart fyller jag 50. Det märks på min hud att den behöver mer kärlek, omsorg och att hanteras med kunskap nu än tidigare. Det skulle jag vilja ha hjälp med så att jag kan ta hand om den och mig på bästa sätt med produkter som verkligen fungerar.

Post a Reply

Oh kylan har satt spår på min hud och för att orka behövs egentid för att ladda på energi. Huvudet är full av ideer och tid behövs för att hitta tillbaka till mig själv

Post a Reply

Svar: 2013
Jag har funnits i 37 hela år, har provat hundratals olika krämer, serum, rengoringsmedel, en massa hudkonsultationer och råd. Ingen och inte en enda gång har en hittat något som passar min hud. Jag har gett upp, nästan i alla fall. Så denna vinst skulle kanske ge mig en sista chans att hitta ratt

Post a Reply

Svar:.2013
Med stress och lite sömn har huden fått sin törn. Mediterar men kvalitativa hudvårdsprodukter skulle få fram hudens bästa sidor.

Post a Reply

2013/ Jag har fyllt 50 och har ännu inte hittat hudvårdsprodukter, som passar min känsliga hud.

Post a Reply

I september 2013 startade Annika Harlen Entouch.
Jag skulle så hemskt gärna vilja vinna då jag sällan hade oren hy som tonåring. Men från två år tillbaka började jag få oren hy med mycket prickar. Jag är idag 28 år och det känns som jag provat allt, har gått igenom mycket som finns på apoteket men huden reagerar efter några dagar, jag har provat ren kokosolja som en kompis tipsade om men samma lika där. Jag fick en ansiktsbehandling av mamma för ett år sedan och köpte några, riktigt dyra produkter men ingen skillnad. Jag börjar misströsta då jag har prickar, snart 30 och jobbar dessutom som lärare. Jag skulle en gång för alla vilja få hjälp med min hy, med något som verkligen fungerar så jag slipper jag skämmas och känna mig som en tonåring. Det är trots allt dem jag undervisar!

Post a Reply

2013 är svaret!

Jag fyller 51 på måndag och är världens slarver när det kommer till hudvård. Jag är vilse i djungeln, helt lost! Och så är jag nog lite för bekväm också för att sätta mig in i det hela men jag inser ju att det verkligen är dags att ta hand om min hy. Innan det är för sent på riktigt. Medicalia låter ju som märket för mig! Superspännande och vårdande till tusen. Hoppas nu på världens bästa födelsedagspresent.

Post a Reply

2013

Efter många år med eksem och torra fläckar blir min hud bara känsligare och känsligare. Nu vågar jag knappt röra den då det efter lite mer noggrannhet i vinter har börjat dyka upp finnar här och där. Det hade varit så härligt att få tips och produkter av ett proffs 🙂

Post a Reply

Tävlingsvar : 2013
Motivering : Min skönhetsvård har gått i stå, jag vet inte riktigt vilka produkter och behandlingar jag ska satsa på. Önskar så att jag med detta kan professionell hjälp kan få.

Post a Reply

2013
Vintern är vacker men torkar också ut huden. Egentid med lugn och spa för att ladda batteri vore underbart.

Post a Reply

Svar på frågan: Annika Harlén startades år 2013.
Motivering: Efter år av akne genombrott, flera kastade produkter som pengar, frenetiskt foundation täckande, dåligt mående och en efterlämnad hud där ärren och märkena påminner mig om dessa år – så vill jag få en riktig hjälp.

Post a Reply

Svaret på frågan är: År 2013, i september.

Motivering: Det är lätt att vara efterklok, jag vill inte bli lika sliten som en bok. Måste sköta min hud, tänk om jag en dag står brud. Skönhet kommer självklart inifrån och även rynkor har sin charm. Som 30åring har jag de dock helst inte i ansiktet utan på min arm.

Post a Reply

Hej!

Hon startade ENTOUCH i september 2013. Jag hade så gärna velat vinna detta då jag har väldigt känslig hud och har fått lägga mycket energi på att försöka hitta produkter som passar min hud, den utsätts även för mycket på dagarna eftersom jag är ute mycket i mitt yrke oavsett väder och vind. Och jag tränar hårt varje dag så behöver den extra omvårdnad och hade varit skönt att äntligen få veta vad min hud behöver!

Post a Reply

Svar: 2013
Detta är året då jag nått min 50 års kris. Därför vill jag vara rädd om min hy på alla vis.Måste nu ta chansen – att få dansa glädjedansen.. .Då att min hy – blir pigg, kry och som ny!

Post a Reply

Rätt svar: 2013

Sen tvillingarna kom till jorden,
har fokus varit att ge dem mat på borden.

Min älskade är så otroligt fin,
men unnar sig inte ens en god pralin.

Nu när hon snart skall bli brud,
hon önskar sig en vacker hud.

En touch av Entouch hade löst den saken,
och jag fått äran att bli den blivande maken.

Post a Reply

Annika startade Entouch i september 2013. Jag skulle vilja vinna detta eftersom jag är väldigt osäker på grund av min hy då den är ganska kaos så detta skulle vara en dröm.

Post a Reply

Svar: 2013
ENTOUCH vore toppen,
ger glädje för hela kroppen!

Post a Reply

Annika startade ENTOUCH 2013. Jag skulle så väldigt gärna vilja förbättra min hy och har testat massa produkter! Så en konsultation och dessa produkter vore helt verkligen en life saver! <3

Post a Reply

2013 är svaret på er fråga, samma år som min acne höll ljusan låga. Närmre 30 är man nu, ser ut som femton i min hud. Så jag brister i både självförtroende och tåga, önskar vinna så min acne o klåda försvinna!

Post a Reply

År 2013 startade Annika Harlen Entouch.

Snart 40 jag fylla, huden tror jag tonåring är. Pormaskar högt och lågt och jag evinnerligt less på dessa är. Hjälp på traven jag önskar så jag kan hejdå till mina objudna gäster säga!

Post a Reply

Svar: 2013
Åhh hur underbart vore inte detta? Vet inte vad jag ska göra med min hud. Det är som jag är i puberteten igen, men bara varannan dag. Varannan dag är det så fet att det känns som jag kan dra ut ett kilo smör ifrån, medan den på andra dagar är så torr att den kan dra åt sig en liter vatten! Åhh hoppas hoppas få reda på hur jag kan ta hand om huden!

Post a Reply

Hej, Entouch startades 2013 av fantastiska Annika Harlen.
Jag har provat de flesta märken som finns på marknaden men inte Medicalia, vore fantastiskt att få prova något nytt.

Post a Reply

September 2013

Post a Reply

Jag behöver verkligen en “vår-rehab”

Post a Reply

Svar: september 2013

Post a Reply

Entouch startades 2013. Min motivering: Jag har kämpat länge och mycket med dålig hy, och detta skulle göra under för mig. Det kan vara svårt och veta vad som gör att hy är som den är, och som en student som mig vore det ett under att få vinna dessa produkter och få en analys.

Post a Reply

Svar: 2013
Motivering: Vaknar upp och ser en riktig torris i spegeln, behöver lägga tid på mig själv och hitta tillbaka till bra hudvårdsrutiner. Det här vore en perfekt kickstart!

Post a Reply

Svar: 2013
Nu har det hänt, det jag inte trodde var möjligt
måste erkänna att det faktiskt känns lite löjligt.
Jag har blivit klimakteriekärringen nummer ett
svettas när det är kallt och fryser när det är hett.
I bland blir jag alldeles röd om ansiktet och halsen
om nån säger nåt drar jag förkylningsvalsen.
Det verkar som om det mesta är ur balans
för hyn har också mist sin styrka och glans.
Att få vinna detta superkit skulle ju vara toppen
nu när hormonerna lever rövare i kroppen!

Post a Reply

Svaar: 2013 i september

Hyn blir känsligare för varje år,
hoppas nu att proffsig hjälp den får.
Med trygga produkter av hög kvalité
kan jag för onödigt åldrande sätta ”P” –
och våren möta som en fräsch, snygg kvinna –
nog är jag väl värd att detta vinna?!

Post a Reply

Svar: 2013

Jag är 40+ och tycker att min hy åldras i en rasande fart. Pigmentfläckar, bekymmersrynkan i pannan och sura mungipor drar ner mitt utseende markant. Vill inte längre se ut som en gammal tant.

Post a Reply

2013, jag har haft väldigt mycket problem med min hy hela mitt liv och skulle gärna vilja få svar på hur jag ska sköta min hy för att den ska bli bättre

Post a Reply

Svar: september 2013
Efter en lång vinter skulle mitt hud verkligen behöva en touch av Vavawoom!

Post a Reply

Kliniken startades i september 2013.

Min vintertrötta hy behöver verkligen en liten vårboost.

Post a Reply

Svar: 2013
Jag börjar bli “medelålders” och jag kan inte längre ta för givet att min ansiktshy ska hålla sig lika spänstig och fräsch som tidigare. Dvs om jag inte hjälper den på traven. Jag misstänker att den behöver renas på djupet och tillföras fukt och ämnen som motverkar rynkor. Det skulle vara mycket värdefullt för mig att få göra en hudvårdsanalys och få råd om hur jag ska sköta hyn. Att vinna de tre produkterna från Medicalia som gränsar till läkemedel är naturligtvis en värdefull hjälp till en bättre hy och jag skulle bli mycket glad om jag fick tillfälle att vinna och prova dem.

Post a Reply

År 2013 startade det samt om jag vinner det ska till mitt livs idol min kära mamma på henne födelsedag älskar dig mamma hoppas på tusen.

Post a Reply

SVAR: år 2013
Jag skulle vilja vinna detta superit för nu börjar åren (57) komma ikapp, med mindre elasticitet , fina linjer runt ögna samt munnen (de runt ögonen gör ingenting tycker t.o.m, att det är lite pikant 😉 ) lite häng under hakan/halsen är mindre kul så att hitta produkter som passar min hy vore perfekt 🙂 <3

Post a Reply

Annika startade Entouch i 2013.
Har gjort behandlingar hos Annika och tycker hon representera och respektera natura of beauty. Entouch är fokuserad på att använda bra produkter vilket gör att man känner sig tryck vid behandlingarna.

Post a Reply

2013.
Jag är sjukpensionär, med mycket små pension, så jag har fått nedprioritera all som är inte helt nödvändigt. Som tur, ibland mina barn och vänner köper mig kosmetika som present. Skulle vilja så gärna prova eran produkter.

Post a Reply

2013 är året ENTOUCH startades.
Jag skulle verkligen behöva hjälp för min vintertrötta hud. Vill att den ska bli fin och fräsch igen lagom till sommaren! När inte min hud mår bra mår ju inte jag heller bra!

Post a Reply

Såg nu att tävlingen var till den 11:e och inte idag. Så kan det bli ibland när man är för snabb. Sorry!

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.