Vavawoom

Tävla om en klocka från GANT Time

Tävlingen är avslutad och vinnare blev Åsa Eskilsson. Grattis säger vi på Vavawoom! 

 

I samarbete med GANT Time tävlar vi ut en damklocka i modellen SARASOTA från sommarens kollektion. Värde 1290 kr. För att vara med och tävla behöver du svara på frågan nedan och motivera varför du vill vinna denna ursnygga klocka från GANT Time. Sedan starten har dom fokuserat på moderiktiga klockor med hög kvalitet, design och funktionalitet. Kollektionen sträcker sig från klassiskt trendigt till mer sportiga klockor. 

Vilket år grundades GANT? Skriv ditt svar och motivering i kommentarsfältet nedan. Tävlingen pågår till den 22 april. Lycka till

A timepiece that captures the optimism of vacation days while making an impression wherever you wear it.

38 Comments

1949 grundades Gant.
Jag skulle vilja vinna den otroligt snygga och klassiska klockan då den skulle passa perfekt till min framtida yrkesroll. Jag studerar nu till redovisningsekonom och som småbarnsmamma är det perfekt med en snygg klocka för att piffa till vardagsuniformen bestående av skjorta och jeans. Klockan är precis lika snygg till t-tröjan som kavajen.

Den skulle förgylla min arm och dag

Post a Reply

GANT grundades 1949 i New Haven , Connecticut, USA.
Jag skulle verkligen behöva en ny klocka! Den jag har nu är sedan 1985 och armbandet håller på att gå sönder. Tycker att det verkligen är på tiden att jag uppdaterar till en ny fräsch snygg klocka anno 2018!

Post a Reply

1949 jag behöver en klocka då jag ingen har och en snygg klocka hade ju då passat bra.

Post a Reply

GANT grundades i USA 1949.
Jag älskar hur klockor kan piffa upp en hel outfit. Det är verkligen en modedetalj. Skulle bli så glad om jag kunde ge denna klocka till min mamma. Hon finns alltid där för oss och har ett hjärta av guld. Hon har alltid stöttat och trott på mig. Jag skulle vilja att hon har klockan för att påminna henne om att när livet är tufft får man ta timme för timme, minut för minut eller till och med sekund för sekund för att orka. Hon är hemma med min lillasyster som lider av psykisk ohälsa. Hon oroar sig ibland för hur det kommer bli i framtiden och då brukar jag försöka säga att vi lever i nuet. Skulle bli så himla glad om jag kunde uppmuntra min mamma. Hon är verkligen den starkare människa jag känner.

Post a Reply

Hej hopp

1949 var året.

Skulle gärna vinna en till min tidsoptimistiska sambo.
Hon är bra på alla möjliga vis, men åtta passa tider har aldrig varit hennes styrka dock.
Med en så snygg Gant klocka kommer hon alltid vilja ha den på sig, och då fallerar iaf den ständiga bortförklaringen att hon inte hade koll på tiden.
Tror inte detta löser allt, men om det gör att jag behöver vänta på henne lite mindre än idag så blir jag överlycklig.

Ha det fint
Tommy

Post a Reply

GANT grundades 1949.
Tänk om jag äntligen hade tur, och vann ett nytt armbandsur,
tidlös, klassisk och snygg, med en fungerande klocka skulle jag vara trygg,
slippa stressen över att alltid vara sen, å småspringa med mina korta ben,
ett smycke som dessutom är funktionell, den är jag väld för jag har varit snäll

Post a Reply

GANT grundades år 1949 i USA.
För en student är det viktigt att ha koll på tiden och just nu har jag ingen fungerande klocka, den här skulle vara perfekt.

Post a Reply

1949 arbetslös sjuk o ensam har ingen som kan köpa mig en klocka har inte råd o köpa mig någon ingen klocka haft på armen på över 30 år skulle verkligen behöva en snygg Gant på min arm ❤

Post a Reply

GANT grundades 1949.

Har länge drömt om en fantastiskt snygg klocka
och jag skulle verkligen denna skönhet rocka.
Så exklusiv, så tidlös, så lyxig – jag är kär!
Det vore verkligen helt fantastiskt om jag vann den här!
All detaljer är fullständigt perfekta hos detta dundersnygga ur,
det är min dröm att äga denna klocka så nu hoppas jag bara på tur!

Post a Reply

GANT grundades 1949 i New Haven Connecticut USA Åh WOW VAVAWOOM vilken dröm En pärla som skulle ge så mycket glädje LOVE Min vigselring är blå Vore underbart med denna En klocka med stil o WOW effekt Med den det inte går att ta fel på tid För jag skulle nästan aldrig sluta på den se

Post a Reply

GANT grundades 1949.
En klocka som är stilsäker är vad jag behöver, inte bara en klocka utan en snygg accessoar också. Har ett gammalt ur på handleden och lever med reumatisk sjukdom. Denna fina från GANT skulle få lite mer glam i vardagen.

Post a Reply

GANT grundades 1949.
Jag skulle verkligen vilja ha en nya klocka som dessutom är snygg. Passar till både vardag och fest så den kommer få sitta på varje dag. Lagom till 30-årsdagen i maj dessutom=).

Post a Reply

🙂 <3 Superläckert armbandsur om du frågar mig den skulle sitta som en riktig smäck på mig, något som är som ett smycke trotts att det även är bra till mycket ja jag kommer ju i tid till mina lektioner även om jag är värsta tidsoptimisten!! 😉 SVAR: Gant grundades 1949 🙂 <3

Post a Reply

Ni har säkert fått flera bra svar redan men jag testar ändå! rätt svar på er fråga är 1949, då bildades Gant.

Som den största tidspessimisten på jorden är jag alltid stressad, jag är rädd för att bli sen, känner mig alltid pressad. Jag irrar omkring och ibland känns det som att jag inte har koll på nånting. Mina vänner klagar, på att jag stressar, på att jag alltid är en halvtimme förtidig till middagar. Detta tjusiga ur från Gant hade stressat ner mig då jag tänker på tid, så att mitt inre jag kan få lite sinnesfrid 😉

MVH

Post a Reply

GANT grundades år 1949.
Älskar GANTs klockor och kollar alltid lite extra på syrrans när jag är och hälsar på. Bäst hade det såklart varit med en egen fin klocka att kunna stila med! Jag menar… tänk att se syrrans min när jag kommer hem med en finare klocka än henne! 😉

Post a Reply

Gant grundades 1949.
Dottern fick för ca 10 år sen i present en Gant-klocka, som hon är så glad för och rädd om. Den är elegant och stilig fortfarande, men hon hade säkert blivit ännu gladare, om hon på fördelsedan nu i maj finge en nyare, tuffare version Gant. Med blå urtavla hade den matchat hennes Ray-Ban solglasögon med blått glas, det vore snyggt i sommar på en ung tjej!

Post a Reply

GANT grundades 1949.
Kort och gott…. Klockan är sjukt snygg och jag skulle älska att få bära den.

Post a Reply

Gant grundades i april 1949.
Jag skulle verkligen älska denna klockan! Har länge drömt om att köpa en klocka från Gant men har tyvärr inte haft möjlighet att unna mig det. Jag saknar något som kompletterar en outfit och är pricken över i:ett och att få ha en Gant-klocka som gör det hade varit fantastiskt!

Post a Reply

GANT grundades 1949 .

Klockan skulle bli en enormt fin födelsedagspresent i maj till min kära fruga. Som garanterat åt henne skulle duga. Håller nu tummarna och hoppas få vinna. För då får jag en väldigt lycklig och tacksam kvinna.

Post a Reply

GANT grundades år 1949! Jag delar och gillar! Jag skulle så gärna vilja vinna denna ursnygga klocka! Jag äger inget armbandsur, men jag skulle verkligen behöva ett! Hoppas därför på stor tur!

Post a Reply

Gant grundades i april 1949.
Jag skulle verkligen älska denna klockan! Har länge drömt om att köpa en klocka från Gant men har tyvärr inte haft möjlighet att unna mig det. Jag saknar något som kompletterar en outfit och är pricken över i:ett och att få ha en Gant-klocka som gör det hade varit fantastiskt!

Post a Reply

Grundades 1949!
Denna fantastiskt vackra och coola klocka
Vill jag på syrrans födelsedag fram plocka
För att hon sin gamla klocka aldrig mer fann
Och för att hon alltid trodde hon i tid hann
Men hon på tiden behöver ha bättre koll
Så förseningen i framtiden blir noll
Hon är även värd nåt vackert att bära
Då blir det nog också roligare att passa tiden lära

Post a Reply

Gant grundades 1949.
Jag fyllde år i tisdags den 17 så vilken fin present jag hade fått om jag vann denna fina Gant Sarasota klocka.

Post a Reply

Så snygg klocka. Skulle passa så bra med mina mer somriga kläder.
Gants bildades 1949.

Post a Reply

Ganska grundades 1949.
Fyller snart 50, alltså typ “tant”,
så skulle behöva hotta upp mig med denna snygga Gant!!!
O gillar verkligen att den är blå,
då jag ofta har den färgen i kläderna jag tar på.

Post a Reply

Hej Åsa! Du är vinnare av vår GANT tävling. Grattis. Vart ska vi skicka klockan? Hälsningar Karolina på Vavawoom

Post a Reply

Hmm…missade att Gant blev autokorrigerat till ganska….ni kanske förstår ändå…?

Post a Reply

Tjabba! Hopplösa farsan här. Jag vet ju att jag inte har nån koll, men vill ändå välja födelsedagspresenter till dottern … med resultatet NOLL. Jag fattar ingenting av klockor och såna prylar, men om ”snygga accessoarer från GANT” hon ständigt ylar. Kanske kunde jag lyckas med denna grej? Detta snygga ur måste ju bara vara drömmen för en modetokig, snart 18-årig tjej!

Svaret är 1949

Post a Reply

GANT grundades år 1949! Jag skulle älska att få vinna denna fina klocka! Skulle vilja ge den till min bästa vän! Hon är mig trogen genom alla svåra år!! Vill vissa henne min uppskattning med denna fina gåva!

Post a Reply

Gant grundades 1949. Är så sugen på en ny fräsch klocka, den är bara så ursnygg !

Post a Reply

Varför har mitt svar och bidrag tagits bort? Aldrig varit med om dess like. Men ser ju oftast att tävlande inte orkar fundera ut nya motiveringar utan kör med samma hela tiden. Är det här en uppgjord tävling? Var snäll svara mig till min emailadress!

Post a Reply

Nu ser jag mitt gamla svar, varför kunde jag inte göra det innan? Trodde ju det var borttaget och ber så mkt om ursäkt för misstanken.

Post a Reply

Svaret är 1949. Detta superläckra armbandsur skulle jag med glödje ge till min fantastiska hustru så kan de glänsa tillsammans!

Post a Reply

Svar: 1949.
Mannen i mitt liv fyller snart 50 och önskar sig ingenting… men jag vet att han skulle bli galet nöjd över den läckra klockan från hans favoritmärke. Och bästa frun bli jag med lite tur…

Post a Reply

År 1949. Älskar att kombinera smycken och klockor med olika outfits och urtavlan får gärna skina ikapp med både havet och min bästa väninnas blåa ögon. Hoppas få överraska Sofia när hon fyller 40 år i sommar. Som en hint om att hon kan bli bättre på att passa tider men allra mest för att hon är en superkvinna förstås! ✨✨

(Skrev en motivering till när jag insåg att klockan var av dammodell… det vill kanske inte maken önskar sig trots allt)

Post a Reply

♥️ “Visst spelar det roll, att du på tiden har koll.
Men detta är också ett smycke, för vilket du lätt fattar tycke!” ♥️
GANT grundades år 1949

Post a Reply

  1. […] hittat någon som mäter sig med den jag har. Tills nu. Blev så himla inspirerad när jag såg den HÄR. Jag ville också ha en klocka med blå urtavla så jag slog till. På en nästan […]

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.