Vavawoom

Dagens Blogg – Linnea Axne

Vem är du? 

Jag är mamma till två tjejer, 4-åriga lilla Bonnie och 8-åriga Stephanie, och gift med Richard, tillsammans flyttade vi från Sverige till USA för fyra år sedan. Sedan dess har vi flyttat tre gånger inklusive bytt stat till Florida. Ja, vi gillar att flytta och självklart är inte Florida och Jacksonville vår slutdestination.

Var i livet är du? 

Jag har varit på en bra plats i livet ända sedan vi flyttade från ett stressigt och pressande liv i Stockholm. Jag gick från en karriär inom försäljning till att bli hemmafru, en svensk kvinnas mardröm, men jag fullkomligt älskar det. Även om jag nu kan längta lite ut då min minsta tjej spenderar dagarna på preschool och jag har möjlighet att hitta på precis vad som helst. Vi får se vad det blir!

Ditt bästa livsnjutartips? 

Ett iskallt glas chardonnay och en stark cheddarost tillsammans med min man gör mig glad ut i tåspetsen.

Vad är bäst med staden du bor i? 

Havet och alla snälla och trevliga människor.

Vad kommer vi få läsa om i din blogg? 

Allt som gör livet lite härligare, lite inredning och livsstil. Jag kommer att dela med mig av all min matlagning, bakning och självklart cocktails. Och en stor skopa kärlek så klart.

1 Comment

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.