Vitaestilo

Dags för veckans inspiration

Då var det dags igen! Fredag och veckans inspiration, dagens outfit för hela veckan! Timmarna, dagarna och veckorna bara rusar iväg, på söndag är det första advent och vi har bara 4 veckor kvar till jul! Som jag längtar! Är snart klar med alla klappar och det börjar bli dax att slå in alla klappar, men jag har fortfarande inte hittat något fint papper, så jag måste försöka ta mig ut på pappersjakt snart. Den här veckan har varit fylld av tankar och funderingar i samband med allt som hänt. I måndags tog jag min examen för stylist och personal shopper, sen har jag haft besök av en av mina kusiner och hennes dotter som har bott hos mig några nätter. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, sätta mig i soffan och bara reflektera över senaste veckan. Imorgon jobbar jag och sen ska jag träffa en väninna för lite god mat och ett glas bubbel. På söndag får jag ”hantverkarn” på besök, ska göra om lite grann i köket. Så här går det som vanligt i 190….. men det blir några dagars ledighet i jul så jag får väl återhämta mig då.

Så här har alltså min vecka sett ut och så här har dagens outfit sett ut….


Topp Ida Sjöstedt Jeans ZARA boots Henry Kole väska Chloé

Tröja Twin Set blus DAY Nordiska Hem jeans ZARA boots Tamaris

 Tröja och byxor ZARA halsduk Butiken GEIST


Tröja ZARA kjol Ganni väska Caroline Svedbom halsband IOAKU


Topp H&M byxor ZARA bälte Gucci örhängen Oscar de la Renta skor Sam Edelman


Pälsjacka Butiken GEIST jeans ZARA skor Marzio rosa skjorta som jag inte kommer ihåg vart jag köpt 🙂


Pälsväst Stand blus Rodebjer skinnbyxor Frontrow living boots & other Stories väska ZARA örhängen Caroline Svedbom

Njut av fredagen och var rädd om varandra!

Kram

1 kommentar

Men GRATTIS till examen
Såå roligt. Passar väl dig perfekt. Du är väl din egen personal shopper så snyggt klädd som du alltid är. Hi hi. Ha en underbar helg. Kraaaam Inger

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.