Vitaestilo

Lördagslunch med bubbel

Att ibland kunna ta sig tid för en härligt god lördagslunch med ett glas bubbel på stan gör att jag för stunden  mår så mycket bättre.
Ja, jag vet att det är ytlig lycka, men för mig är det skönt att kunna släppa alla måsten, bara få sätta mig ner och bli serverad god mat och god dryck.
Utan att ha någon tid att passa eller något som ”måste” göras.
Jag har alldeles för mycket ”måsten” i mitt liv, tyvärr!!
Jag försöker att ta bort en del av mina så kallade måsten. Men eftersom jag tycker det är så roligt att göra vissa saker och att ha många bollar i luften så blir det många gånger svårt att sortera bort en del saker.

Men i helgen har jag lyckats ta bort några utav mina göromål på min lista för att bara vara, för att lyssna på mina tankar och vad jag ville. Och just den här helgen ville jag ägna tiden åt det som gör mig både glad och avslappnad, vilket bland annat ledde till en härlig lunch på Tures i Sturegallerian i lördags.


Små små stunder av lycka <3


Dagen till ära kände jag mig lite extra söt 🙂

2 Kommentarer

Ha ha ha. Du är ju söt i vanliga fall. Men nu var du verkligen extra söt. JätteBra att kunna sortera bort ibland och bara njuta. Du verkar vara såå värd det. Kraaaam Inger

Svara

Du är alltid så snäll Inger, tack!!
Kram
Helen

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.